Главно мени
Дома

Во денешно време на зголемена конкуренција, најважниот капитал на секоја компанија е нејзиниот Човечки капитал.

Човековиот потенцијал, знаење и способност се незаменливи човечки ресусри без кои ниедна организирана целина не би постоела и не би функционирала.

Токму тоа е и целта на услугите што ги нуди агенцијата Хоризонт, да го понуди најдоброто кадровско решение за вашата фирма, компанија.

Агенцијата за посредување при вработување Хоризонт е агенција со лиценца за работа, оформена во 2003 година и активно работи на пазарот на трудот во Македонија.

Ако го прочитавте ова, Вие сте на вистинското место. Бидејќи ние постоиме за Вас.

Искрено Ваши „Хоризонт“

 

За потребите на својот клиент, ексклузивна парфимерија, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 

  • Персонал за продажба
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Инженер за техничка поддршка на ИТ системи
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент, странска компанија, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 

  • Јава Програмер
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Градежен инженер
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 
Статистика
Гледања на содржината : 211981
Присутни гости
Има 4 гости присутни