Главно мени
Дома Прати Биографија

Прати биографија

 
Со пополнувањето на сите полиња аплицирате за вработување според вашето образование и работно искуство.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Дополнителни квалификации:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Барањето го поднесувам со цел Агенцијата „Хоризонт“ да ми обезбеди вработување според моето образобание, квалификации и работно искуство.
 
  
 
 
Статистика
Гледања на содржината : 211986
Присутни гости
Има 23 гости присутни