Главно мени
Дома Огласи огласи Работно место: Сервисер на сигурносни системи


За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 

  • Сервисер на сигурносни системи
  • Локација: Скопје
Потребни квалификации:
  • Всс - Електро, Ссс - Електро техничар, електроничар ниска струја
  • Познавање на Англиски јазик
  • Познавање на работа со компјутер
  • Познавање на LAN компјутерска мрежа
  • Возачка Б категорија
  • Работно искуство со поставување на LAN мрежа
  • Тимски работник
Одлични услови за работа
Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови своите кратки биографии можат да ги испратат на e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.
ХОРИЗОНТ
Агенција за посредување при работа
ТЦ Живко Брајковски ламела 3, локал 28
1000 Скопје
02 2601-480 ; 02 2601-481
www.horizont-rabota.com.mk

 

 
Статистика
Гледања на содржината : 209555
Присутни гости
Има 30 гости присутни