Главно мени
Дома Огласи огласи Работно место: Монтажер на сигурносни системи


За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Монтажер на сигурносни системи ( камери за видео надзор, аларми )
  • Локација: Скопје
Потребни квалификации:
  • Ссс - Електро техничар ниска струја
  • Познавање на Англиски јазик
  • Возачка Б категорија
  • Работно искуство со монтажа на камери за видео надзор, алармни системи
  • Тимски работник
Одлични услови за работа
Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови своите кратки биографии можат да ги испратат на e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.
ХОРИЗОНТ
Агенција за посредување при работа
ТЦ Живко Брајковски ламела 3, локал 28
1000 Скопје
02 2601-480 ; 02 2601-481
www.horizont-rabota.com.mk

 
Статистика
Гледања на содржината : 209556
Присутни гости
Има 31 гости присутни