Главно мени
Дома Огласи огласи Работно место: Помошник за Човечки ресурси


За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Помошник за Човечки ресурси
  • Локација; Скопје
Потрени квалификации:
  • Правен факултет или студии по менаџмент
  • Работно искуство во областа на Човечките ресурси
  • Познавање на Англиски јазик
  • Напредни компјутерски познавања
  • Возачка Б категорија
Одлични услови за работа
Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови своите кратки биографии можат да ги испратат на e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.
ХОРИЗОНТ
Агенција за посредување при работа
ТЦ Живко Брајковски ламела 3, локал 28
1000 Скопје
02 2601-480 ; 02 2601-481
www.horizont-rabota.com.mk

 
Статистика
Гледања на содржината : 209553
Присутни гости
Има 28 гости присутни