Главно мени
Дома Огласи огласи Работно место: Одговорен на одел за Човечки ресурси


За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Одговорен на одел за Човечки ресурси
  • Локација Скопје
Потребни квалификации:
  • Всс Правен факултет, Економски факултет, Човечки ресурси
  • Претходно работно искуство минимум 3 години од иста област
  • Напредни познавања на работа со компјутер
  • Одлично познавање на Англиски јазик
  • Одлични комуникациски способности
  • Возачка Б категорија
Одлични услови за работа
Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови своите кратки биографии можат да ги испратат на e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.
ХОРИЗОНТ
Агенција за посредување при работа
ТЦ Живко Брајковски ламела 3, локал 28
1000 Скопје
02 2601-480 ; 02 2601-481
www.horizont-rabota.com.mk

 
Статистика
Гледања на содржината : 209562
Присутни гости
Има 40 гости присутни