Главно мени
Дома Огласи огласи Работно место: Маркетинг Менаџер


За потребите на својот клиент агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 • Маркетинг Менаџер
 • Локација: Скопје
Потребни квалификации:
 • Всс,
 • Познавање на Англиски јазик задолжително,
 • Возачка Б категорија,
 • Претходно работно искуство како Маркетинг менаџер 3 години,
 • Одлично познавање на работа со компјутер,
 • Познавање на стратешко планирање,
 • Поседување на креативност и иновативност,
 • Способност за координација на тим од луѓе,
 • Лојалност во работата,
 • Одлични организациски способности,
 • Одлични комуникациски способности,
 • Одлични способности за преговарање и раководење со Маркетинг сектор

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови своите кратки биографии можат да ги испратат на e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.
ХОРИЗОНТ
Агенција за посредување при работа
ТЦ Живко Брајковски ламела 3, локал 28
1000 Скопје
02 2601-480 ; 02 2601-481
www.horizont-rabota.com.mk

 
Статистика
Гледања на содржината : 209564
Присутни гости
Има 40 гости присутни