Главно мени
Дома Огласи огласи Работно место: Инженер за техничка поддршка на ИТ системи


За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Инженер за техничка поддршка на ИТ системи
  • Локација: Скопје
Потребни квалификации:
  • Всс Електро Финки/Ктиа/Феит,
  • Познавање на компјутерски мрежи и компјутерска мрежна опрема ќе се смета за предност,
  • Познавање и искуство во администрирање на различни Оперативни системи ќе се смета за предност,
  • Возачка Б категорија,
  • Одлични организациски способности.
Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови своите кратки биографии можат да ги испратат на e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.
ХОРИЗОНТ
Агенција за посредување при работа
ТЦ Живко Брајковски ламела 3, локал 28
1000 Скопје
02 2601-480 ; 02 2601-481
www.horizont-rabota.com.mk

 
Статистика
Гледања на содржината : 209558
Присутни гости
Има 37 гости присутни