Главно мени
Дома Огласи огласи Работно место: Градежен инженер


За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Градежен инженер
  • Локација: Скопје
Потребни квалификации:
  • Всс Градежен факултет,
  • овластување А,
  • Претходно работно искуство,
  • возачка Б,
  • Одлично познавање на работа со компјутер.
Одлични услови за работа
Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови своите кратки биографии можат да ги испратат на e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.
ХОРИЗОНТ
Агенција за посредување при работа
ТЦ Живко Брајковски ламела 3, локал 28
1000 Скопје
02 2601-480 ; 02 2601-481
www.horizont-rabota.com.mk

 
Статистика
Гледања на содржината : 209559
Присутни гости
Има 37 гости присутни