Главно мени
Дома Огласи огласи

За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Помошник за Човечки ресурси
  • Локација; Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Доставувач
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Монтажер на сигурносни системи ( камери за видео надзор, аларми )
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 

  • Сервисер на сигурносни системи
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 

  • Електро инженер за проектирање на мрежи за електро инсталација
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 
Повеќе Артикли...
Статистика
Гледања на содржината : 211985
Присутни гости
Има 12 гости присутни