Главно мени
Дома Огласи огласи

За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 • Администратор
 • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 • Супервизор за предмети од други доверители
 • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 

 • Супервизор за предмети од Извршители
 • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 • Инспектор  за Скопје, Гостивар, Тетово, Куманово и Велес
 • Инспектор за Кочани, Кавадарци, Струмица, Прилеп, Битола, Охрид
 • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на своојот клиент, Агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 

 • Дистрибутер
 • Локација: Скопје

Повеќе...

 
Повеќе Артикли...
Статистика
Гледања на содржината : 209556
Присутни гости
Има 34 гости присутни