Главно мени
Дома Огласи огласи

За потребите на својот клиент млечен ресторан, Агенцијата Хоризонт го ојавува следново слободно работно место:

  • Пица мајстор
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент турска трговска фирма, Агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 

  • Сметководител
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

 

За потребите на својот клиент Агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 

  • Жена за чување на стара жена со 12 часа за викенд
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент реномирана ПЗО, Агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Стоматолог
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент реномирана поликлиника, Агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Протетичар
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 
Повеќе Артикли...
Статистика
Гледања на содржината : 211982
Присутни гости
Има 7 гости присутни