Главно мени
Дома Огласи огласи

За потребите на својот клиент реномирана Поликлиника Агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Физиотерапевт
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент фирма за изработка на софтвер апликации, Агенцијата за посредување при работа Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • PHP Програмери
  • Локација: Скопје

 

Повеќе...

 

За потребите на нашиот клиент домакинство од Скопје, Агенцијата за посредување при работа Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Жена за готвење
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на нашиот клиент фамилија од Скопје, Агенцијата за посредување при работа Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Жена за нега и чување на стара жена со 24 часа
  • Локација: Скопје

 

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент реномирана трговска фирма, Агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Раководител
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 
Повеќе Артикли...
Статистика
Гледања на содржината : 211984
Присутни гости
Има 10 гости присутни