Главно мени
Дома Огласи

За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Електро инсталатер висока струја
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 

  • Оператор на ЦНЦ машина - ласер
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 

  • Електротехничар со познавање на фриготехника
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 

  • Помошник на менаџер за продажба на опрема за климатизација
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент, агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 

  • Машински инженер - Мехатроника
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 
Повеќе Артикли...
Статистика
Гледања на содржината : 209564
Присутни гости
Има 40 гости присутни