Главно мени
Дома Огласи

За потребите на својот клиент проектанско биро, агенцијата за посредување при работа Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 

  • Архитеткт
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент проектанско биро, агенцијата за посредување при работа Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 

  • Архитектонски техничар - 2 позиции
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент Агенцијата Хоризонт има потреба од:

  • Жена за одржување на домакинство и чување на бебе
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент производсвтен погон за слатки, Агенцијата Хоризонт го ојавува следново слободно работно место:

 

  • Сметководител
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 

За потребите на својот клиент, Агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

  • Пецивар
  • Локација: Скопје

Повеќе...

 
Повеќе Артикли...
Статистика
Гледања на содржината : 209564
Присутни гости
Има 40 гости присутни