Главно мени
Дома Огласи

Наш клиент е фирма која е главен увозник и дистрибутер на светлосни уреди за Македонија. За потребите на нашиот клиент Хоризонт го објавува следново слободно работно место:

 

КНИГОВОДИТЕЛ

ЛОКАЦИЈА:СКОПЈЕ

Повеќе...

 
Статистика
Гледања на содржината : 209564
Присутни гости
Има 40 гости присутни